Nieuws

McClaren wil terug naar de Eredivisie

McClaren wil terug naar de Eredivisie

Na mislukte avonturen in Duitsland en Engeland staat Steve McClaren open voor een terugkeer naar Nederland, het land waar hij als trainer zijn grootste succes beleefde. Om die reden heeft de Brit gebroken met zijn zaakwaarnemer Colin Cordon en is hij in zee gegaan met de Nederlander Rob Jansen, meldt De Telegraaf.

McClaren was in het verleden twee seizoenen hoofdcoach van FC Twente. Hij leidde de Tukkers in 2010 naar de landstitel. Daarna werkte hij bij VfL Wolfsburg en de Engelse tweedeklasser Nottingham Forest, maar beide avonturen liepen uit op een mislukking. Onder de vleugels van Jansen zoekt hij naar een nieuwe uitdaging, mogelijk in Nederland. "Jansen heeft een groot internationaal netwerk, dan is een plus een voor mij twee", aldus de voormalig bondscoach van Engeland.

Naar verluidt is McClaren één van de kandidaten om na dit seizoen aan de slag te gaan bij PSV. Hij zou in Eindhoven de opvolger kunnen worden van Fred Rutten.

Actie!! Registreer je op FC Twente Forum en maak kans op 2 kaartjes voor de bekerwedstrijd FC Twente - PSV op 22 december a.s.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties