Nieuws

Mega contract voor Alfred Schreuder

Mega contract voor Alfred Schreuder

FC Twente heeft er alles aan gedaan om Alfred Schreuder binnenboord te houden. De oefenmeester stond volgens de Voetbal International in de belangstelling van PSV en Vitesse, maar beide aanbiedingen wees hij af. Om Schreuder voor een langdurige periode aan de club te binden heeft Munsterman een contract van maar liefst zes jaar voorgelegd aan de oefenmeester welke hij maar al te graag ondertekende. Een megacontract als we spreken over een trainer.

Dit gebeurde in 2013 op het moment dat Schreuder nog een contract had tot medio 2014. De duur van de nieuwe overeenkomst werd echter nooit naar buiten toe gecommuniceerd, maar op aandringen van Peter Wekking geeft Schreuder nu aan dat hij op dit moment nog in het bezit is van een 4,5-jarig contract bij de Tukkers.

[google]Hiermee is nogmaals bevestigd dat FC Twente alle vertrouwen heeft in de oefenmeester die tekende op het moment dat hij zijn diploma Coach Betaald Voetbal nog niet eens binnen had. Ook Schreuder zelf ziet een lang verblijf zitten.

"Voor mij is dit een ideale club om mezelf te ontwikkelen als trainer. En als ik het gevoel heb een organisatie ook vertrouwen heeft in mij, wil ik daar ook heel lang deel van uitmaken. De financiële tegenslagen van de afgelopen jaren komt mij best goed uit. Ik wil graag met een jeugdig team werken en iets neerzetten op lange termijn", besluit de oefenmeester.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties