Nieuws

Mihaylov baalt van imago: "Trainde bij FC Twente wel drie keer per dag"

Mihaylov baalt van imago: "Trainde bij FC Twente wel drie keer per dag"

Deze winter werd het contract van Nicolay Mihaylov onbonden bij het Turkse Mersin. De ondertussen 27-jarige Bulgaar moet nu wederom op zoek naar een nieuwe club in de hoop op speelminuten. Na zijn vertrek bij FC Twente in 2013 stond hij onder contract bij het Italiaanse Hellas Verona en het Turkse Mersin, maar speelde amper. "Mijn managaers hebben de afgelopen twee jaar fouten gemaakt", erkent de voormalig doelman van de Tukkers.

"De komende zes maanden is het voor mij belangrijk om regelmatig aan spelen toe te komen. Gedurende deze zes maanden zal ik naar het sportieve moeten gaan kijken in plaats van het financiële plaatje. Na mijn tijd bij FC Twente heb ik als keeper serieus geld verdiend. Nu ben ik transfervrij op te halen en hoop het juiste team te vinden."

[google]Als Mihaylov ter sprake komt dan heeft men het automatisch over zijn leven naast het voetbal. Onterecht zo laat de doelman weten. "Bij FC Twente trainde ik met name de eerste jaren wel drie keer per dag. Maar mensen zagen alleen maar vrouwen, auto's, kleding en vakanties. Ik heb bergen met werk verzet met als beloning de waardering in 2011."

Ondertussen heeft Mihaylov twee aanbiedingen uit Nederland naast zich neergelegd. Eentje van Roda JC en de andere club is vooralsnog onbekend. Kijkend naar zijn ambities voor de komende zes maanden zou een terugkeer naar FC Twente sportief gezien goed zijn voor beide partijen. Maar ondanks dat het financiële aspect nu van minder belang is bij Mihaylov zal hij nog altijd te duur zijn voor de Tukkers.

Stelling: FC Twente moet proberen Mihaylov een half jaar te contracteren.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties