Nieuws

Mihaylov staat voor overgang naar Barcelona

Mihaylov staat voor overgang naar Barcelona

Voormalig FC Twente doelman Nicolay Mihaylov staat momenteel onder contract bij het Turkse Mersin. Hij vertrok twee jaar gleden bij FC Twente voor een avontuur bij Hellas Verona, maar hier werd na één seizoen zijn contract alweer ontbonden. Hij vond onderdak bij het Turkse Mersin waarvoor hij het afgelopen seizoen slechts zes competitiewedstrijden keepte. Ondanks dat staat de Bulgaar mogelijk voor een overgang naar Barcelona.

[google]De tweede club van de stad, RCD Espanyol, is op zoek naar een nieuwe doelman. De eerste doelman van het afgelopen jaar Kiko Casilla vertrok naar Real Madrid en de Bulgaar wordt nu genoemd als één van de kandidaten om de Spanjaard op te volgen. De eerste gesprekken zouden al zijn gevoerd.

Mihaylov is echter niet de enige kandidaat. Ook de Mexicaanse doelman Guillermo Ochoa (Malaga) en de Italiaanse Francesco Bardi (Inter Milan) worden gelinkt aan Espanyol.

Mocht Mihaylov de overstap maken dan houdt FC Twente hier niets aan over. In 2013 kwam FC Twente met Hellas Verona een doorverkooppercentage overeen, maar omdat het contract werd ontbonden kwam deze te vervallen.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties