Nieuws

'Mihaylov staat voor terugkeer naar Eredivisie'

'Mihaylov staat voor terugkeer naar Eredivisie'

Vorige week werd Nicolay Mihaylov nog gelinkt aan de Spaanse club Espanyol als opvolger van de naar Real Madrid vertrokken Kiko Casilla. Echter komt er deze week concurrentie uit meerdere hoeken. Zo zou Mihaylov op het lijstje staan bij Club Brugge. Hier zag Preud'Homme zijn eerste doelman vertrekken naar Valencia. Echter lonkt er ook een terugkeer naar de Eredivisie.

Ajax zou de Bulgaar hoog op het lijstje hebben staan als eventuele opvolger van Jasper Cillessen. De Oranje international wordt gelinkt aan het Manchester United van Louis van Gaal. Real Madrid trekt nadrukkelijk aan United doelman De Gea en spelen hierbij een vuil spelletje. Manchester weigert mee te werken aan een transfer waarna Real Madrid De Gea een dikke bonus toegezegd als hij zijn nog één jaar durend contract af laat lopen en in 2016 transfervrij de overstap maakt naar de Spaanse hoofdstad. [google]

Of het de overgang van Cillessen in de weg zal zitten is nog maar de vraag. Tweede doelman Valdés heeft te horen gekregen van Van Gaal dat er voor hem geen ruimte meer is bij de club. Valdés kwam begin 2015 over naar Manchester nadat hij zijn hele leven had gespeeld voor Barcelona. De doelman voelt zich vernederd door Van Gaal en weigert uit te komen voor het tweede elftal. De vraag is niet of hij vertrekt, maar wanneer.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties