Nieuws

Mihaylov vindt onderdak bij Turkse promovendus

Mihaylov vindt onderdak bij Turkse promovendus

Voormalig FC Twente doelman Nicolay Mihaylov zal zich nog wel eens achter zijn oren krabben als hij terug denkt aan zijn geforceerde vertrek bij FC Twente. Na een mislukt seizoen bij Hellas Verona heeft hij vandaag zijn handtekening gezet onder een contract bij de Turkse promovendus Mersin Idmanyurdu. Wederom niet de gewenste topclub waar hij al jaren vurig op hoopt.

Eerder deze maand werd Mihaylov ook al in verband gebracht met het Turkse Konyaspor en het Engelse Fulham FC waar Stekelenburg vertrok. Vandaag tekende hij voor twee jaar bij de club uit Mersin.

Doordat Mihaylov en Hellas Verona het contract hebben ontbonden heeft FC Twente geen recht op een vergoeding. Mihaylov vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van 500.000 Euro bij FC Twente. Daarbij werd tevens een doorverkoopclausule bedongen. Deze is door het ontbinden van het contract komen te vervallen
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties