Nieuws

Mihaylov wacht behandeling door Müller-Wohlfahrt

Mihaylov wacht behandeling door Müller-Wohlfahrt

Voor oud Twente-doelman Nikolay Mihaylov zit het seizoen erop. Tijdens een training met Hellas Verona landde de keeper verkeerd op de grond waarna hij geblesseerd raakte aan zijn nek.

[google]Door de mogelijke ernst van de nekklachten heeft de Italiaanse club aangedrongen op behandeling door een arts die bekend staat als een van de besten van de wereld. De club klopte hiervoor aan bij Bayern München, die Michaylov doorverwees naar dokter Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt.

"Een zeer onaangenaam verhaal als gevolg van een glijpartij", aldus Michaylov. "De blessure zit op een delicate plaats en vereist daardoor een zeer nauwkeurige beoordeling. Müller-Wohlfahrt wil zich inzetten voor mijn zaak en adviseert mij niets te overhaasten. Ik moet een langdurige behandeling ondergaan die uiteindelijk twee maanden in beslag zal nemen."

Mihaylov kwam afgelopen zomer over van FC Twente maar heeft het bij de Italiaanse middenmotor nooit geschopt tot basisspeler. "In de praktijk betekent dit het einde van het seizoen voor mij, maar voor mijn status bij Hellas Verona maakt het dan ook niet echt uit. Voor mij is nu het belangrijkste om niet te haasten omwille de risico's voor de cervicale wervels te verkleinen." Hoewel Mihaylov baalt van zijn status als wisselspeler dit seizoen gaat hij ervan uit na zijn blessure weer een goede lijn op te pakken. "Ik zit de laatste tijd in een negatieve spiraal. Maar dat is onderdeel van het spel. Ik ben niet wanhopig en geloof dat mijn huidige blessure het laatste slechte is wat mij overkomt in dit nachtmerrie-seizoen."

Bron: www.Novsport.com
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties