Nieuws

Mihaylov wil naar AC Milan

Mihaylov wil naar AC Milan

Als het aan Nikolay Mihaylov ligt, vertrekt hij spoedig bij FC Twente. De doelman voelt zich klaar voor een volgende stap in zijn carrière, liet hij weten nadat hij verkozen was tot Bulgaars voetballer van het jaar. Hij hoopt op een transfer naar AC Milan.

"Mijn volgende doel is om een transfer te maken naar een grotere club. Ik wil snel met mijn manager om de tafel gaan zitten en over de situatie praten. Ik denk dat ik al in de zomer een transfer zal maken", noteert De Telegraaf op uit de mond van de pas 23-jarige doelman van FC Twente. De kale Bulgaar maakt geen geheim van zijn ambities. "Ik wil voor AC Milan spelen. Mijn persoonlijke ambities zijn erg groot."

Mihaylov is pas anderhalf seizoen de vaste eerste doelman van FC Twente. Hij verdrong in de zomer van 2010 clubicoon Sander Boschker onder de lat. Eerder deze maand werd hij in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties