Nieuws

"Minimaal tien miljoen voor Ziyech, Corona, Tapia en Gutiérrez"

"Minimaal tien miljoen voor Ziyech, Corona, Tapia en Gutiérrez"

FC Twente heeft de laatste periode zeer goede zaken gedaan. Het verkocht al Lachman, Ould-Chikh en Castaignos. Daar lijkt Bjelland nog bij te komen. Daarmee is de cirkel rond, en kan FC Twente weer opgelucht adem halen. Het had ook zomaar heel anders kunnen lopen, maar dat is gelukkig niet het geval, beseft financieel directeur Gerald van den Belt zich.

Ook het feit dat de spelers al zo vroeg in de zomer zijn verkocht, is een grote opluchting voor de financiële man van de Tukkers. "Ik heb best angst gehad dat het allemaal heel lang zou gaan duren. Met het risico dat we straks kort voor sluiting van de markt noodgedwongen een laag bod op een van onze vier topspelers zouden moeten accepteren. Dat gevaar is geweken." aldus Gerald van den Belt tegenover de TC Tubantia.

[google] Supporters hoeven zich ook geen zorgen te maken dat FC Twente eigenhandig nog een poging gaat doen om sterspelers als Ziyech, Corona, Tapia en Gutiérrez te verkopen. Echter zit er wel een maar aan, maar dan zou FC Twente daarmee dan ook gelijk goed binnen lopen. Voor een bedrag van minimaal tien miljoen euro wil de club in gesprek gaan. "We kunnen de hoofdprijs vragen, terwijl tot voor kort iedereen te koop was tegen elk aannemelijk bod" vervolgt hij, dit maal tegenover De Telegraaf.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties