Nieuws

Miroslav Stoch misdraagt zich tegenover Huub Stevens

Miroslav Stoch misdraagt zich tegenover Huub Stevens

Voormalig FC Twente speler Miroslav Stoch heeft zich niet van zijn beste kant laten zien tijdens de wedstrijd van werkgever PAOK in de topper tegen Plataniasu. De huurling van Fenerbahce ging tijdens de wedstrijd in discussie met coach Huub Stevens.

Na enkele tactische aanwijzingen van Stevens in de 76e minuut werd deze bedankt met een “Fuck off” namens Stoch, zo bleek uit de beelden van de aanwezige camera’s.

[google]Het is niet de eerste keer dat Stoch negatief in het nieuws komt. In augustus 2011 heeft de vleugelspeler publiekelijk berouw getoond voor het rijden onder invloed, de blaastest toonde 1,1 promille. Hij werd na meerdere incidenten uit de selectie van Fenerbahçe gezet, waarna hij zijn carrière voortzette bij PAOK in Griekenland.

Stoch was voor FC Twente een belangrijke schakel tijdens het kampioensjaar 2009-2010. Hij scoorde onder meer in de beslissend uitwedstrijd de 0-2 en stelde hiermee het kampioenschap veilig.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties