Nieuws

"Modelprof Gudelj zal zeker voor FC Twente kiezen"

"Modelprof Gudelj zal zeker voor FC Twente kiezen"

NAC middenvelder Nemanja Gudelj is het volgende doelwit van FC Twente om de club te gaan versterken. Gudelj zelf zou ook wel oren hebben naar een overgaan naar Enschede volgens NAC clubwatcher Dennis van Bergen. De Serviër ziet FC Twente nog altijd als topclub en is zeer gecharmeerd van Alfred Schreuder die hij nog kent van diens tijd bij NAC.

Afgelopen maandag spraken NAC en FC Twente met elkaar. Het was een oriënterend gesprek en de verwachting is dat FC Twente binnenkort een eerste bod uit zal gaan brengen. Ook AZ is geïnteresseerd in de middenvelder en heeft reeds een bod neergelegd. Echter wil NAC nog niet toehappen omdat het de geïnteresseerde clubs tegen elkaar uit wil laten spelen. De club staat er financieel niet goed voor en kan het geld goed gebruiken. Andere clubs die Gudelj volgen zijn Fiorentina, Newcastle United en Swansea City maar concreet is de interesse vooralsnog niet.

Volgens van bergen is Gudelj uitgeleerd in Breda en klaar voor een volgende stap. Een transfer naar FC Twente zou een logische stap zijn voor Gudelj omdat hij hier kan rekenen op veel speelminuten.


Vertrekt hij direct naar een grotere club in het buitenland is de kans aanwezig dat hij op de bank beland en zichzelf opnieuw moet gaan bewijzen.

Mocht Gudelj kiezen voor een langer verblijf in Nederland en moeten kiezen tussen AZ en FC Twente dan zal zijn keuze zeker op FC Twente vallen, aldus van Bergen.

Gudelj is net als zijn landgenoot Tadic een modelprof. Hij leeft voor het voetbal en doet dit tot in de kleine details. Zo zou hij elke dag paardenmelk drinken omdat dit goed zou zijn voor zijn fysiek. Ook traint hij naast de reguliere trainingen van de club vaal nog apart in eigen tijd. Hij heeft zijn hele levenspatroon aangepast aan zijn beroep als profvoetballer.

De verwachting is dat FC Twente snel een bod uit gaat brengen op de 21-jarige middenvelder die naar verluid een bedrag op moet leveren tussen de 2 en 3 miljoen Euro.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties