Nieuws

Mogelijk nieuwe job Adriaanse

Mogelijk nieuwe job Adriaanse

Co Adriaanse is dé kandidaat om de nieuwe algemeen directeur van Ajax te worden. Dit meldt Ajax1.nl die zich beroepen op 'zeer betrouwbare bronnen'. Na vele gesprekken lijkt er voor Louis van Gaal geen werkbare situatie te ontstaan om deze functie in te vullen, waarop Adriaanse de beoogd nieuwe algemeen directeur zou zijn. De voormalig trainer van onder meer Ajax, FC Porto en FC Twente werd vorige week bij laatstgenoemde ontslagen en is dus beschikbaar.

De Amsterdammer liet, toen hij nog werkzaam was bij FC Twente, ook al een paar keer zijn mening los over de bestuurscrisis bij Ajax. Adriaanse gaf zelf aan de oplossing wel te weten. "Johan zou dan De Toekomst kunnen doen en Louis de ArenA. Eén keer per week een overleg moet dan voldoende zijn, ze denken hetzelfde over voetbal", aldus Adriaanse halverwege november 2011. Nu Van Gaal geen optie meer lijkt te zijn, kan Adriaanse de functie van algemeen directeur dus mogelijk zelf gaan invullen.

Ajaxinside.nl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties