Nieuws

Moisander gehavend door bekerwedstrijd tegen AZ

Moisander gehavend door bekerwedstrijd tegen AZ

FC Twente kan komende zondag weer over een nagenoeg fitte selectie beschikken. Wout Brama wordt fit genoeg geacht een rol te vervullen waardoor de selectie van FC Twente op keeper Boschker na compleet is. Ajax daarentegen moet het mogelijk stellen zonder centrale verdediger Niklas Moisander.

[google]De 28-jarige Fin heeft in de bekerwedstrijd van gisteravond schade aan zijn knie opgelopen. Hierdoor is het onzeker geworden of hij in de basis kan beginnen. Mogelijk moet Moisander de wedstrijd zelfs helemaal aan zich voorbij laten gaan. In de wekelijkse persconferentie gaf trainer Frank de Boer aan dat de kans op "fifty-fifty" wordt geschat dat Moisander mee kan doen. "Hij had een ongelukkig moment met Kenneth Vermeer. Vroeg ook om een wissel, maar die had ik niet meer. Hij heeft last van een binnenbandje, het is nog onzeker of hij mee kan spelen", aldus de Boer. Mocht de wedstrijd tegen FC Twente te vroeg komen, dan is de waarschijnlijke vervanger de 20-jarige Stefano Denswil.

Schorsingen

FC Twente mist door schorsingen wel Rosales en Koppers. Vermoedelijk zal Martina de rechtsback positie overnemen van Rosales, terwijl Schilder de vervanger lijkt voor Koppers als linksback.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties