Nieuws

Moisander tipt FC Twente

Moisander tipt FC Twente

Volgens AZ-aanvoerder Niklas Moisander heeft FC Twente de beste papieren om kampioen te worden. De Tukkers maken indruk op de verdediger met hun degelijke spel.

'Op basis van wat ik de laatste zondag heb gezien, is toch FC Twente de grote kampioenskandidaat', vertelt Moisander aan Voetbal International. 'Ze zijn de eerste seizoenshelft een beetje onder de radar gebleven. Misschien kwam dat ook door de problemen met Co Adriaanse. '

'In elk geval waren ze niet constant genoeg', vervolgt Moisander. 'Veel aandacht ging toen uit naar PSV. Maar onder Steve McClaren is FC Twente steeds beter gaan spelen. Qua voetbal en fysieke kracht hebben ze mij geïmponeerd.'

Of Twente de verwachting van Moisander kan waarmaken, blijkt zondagmiddag. Om 14.30 staat de aftrap voor het duel NEC – FC Twente op het programma. Om 16.30 uur begint AZ aan het duel met De Graafschap.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties