Nieuws

'Mokhtar weigert gedwongen vertrek bij Al Nasr'

'Mokhtar weigert gedwongen vertrek bij Al Nasr'

Youness Mokhtar is één van de vele spelers die FC Twente afgelopen zomer vertrok bij FC Twente. De buitenspeler maakte de financieel aantrekkelijke overstap naar Al Nasr uit Saoedi-Arabië. Helaas lijkt zijn avontuur van korte duur want de club, die onder leiding staat van 136-voudig Italiaans international Fabio Cannavaro, heeft hem verzocht zijn koffers te pakken.

[google]De aanvaller heeft bij Al Nasr nog een contract tot medio 2018 en weigert te vertrekken voordat de club zijn contract tot op de laatste cent heeft afgekocht. Dit is vooralsnog niet het plan van Al Nasr dat nu het gesprek aan is gegaan met het management van Mokhtar. De aanvaller speelde slechts zeven keer in de competitie en kreeg gemiddeld 30 minuten speeltijd per wedstrijd.

FC Twente verkocht Mokhtar afgelopen zomer voor een bedrag van ongeveer 1,5 miljoen euro. Bij zijn nieuwe club krijgt Mokhtar een salaris van 500.000 euro per jaar dat overeenkomt met dat bij FC Twente. Echter zijn de bedragen in Saoedi-Arabië netto. Met een beetje geluk keert de nog maar 24-jarige aanvaller na een half jaar in de zandbak met anderhalf miljoen euro terug naar Nederland.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties