Nieuws

MRI scan voor Mihaylov

MRI scan voor Mihaylov

FC Twente doelman is tijdens de training van gisteren geblesseerd geraakt aan zijn linkerknie. Mihaylov verblijft momenteel in de Bulgaarse hoofdstad Sofia waar Bulgarije een oefeninterland speelt tegen de Ukraine.


Om zeker te zijn dat er niets beschadigd is zal Mihaylov vandaag een MRI scan ondergaan en zal aan de hand van de uitslag worden beslist of hij vanavond kan spelen of niet.

Bondscoach van Bulgarije heeft ondertussen contact gelegd met derde doelman Ivan Čvorović die afgelopen zomer zijn debuut maakte voor Bulgarije tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in en tegen Nederland. Mocht Mihaylov niet kunnen spelen zal tweede doelman Stoyan Kolev het doel verdedigen.

Mocht Mihaylov wel kunnen spelen is het de vraag hoeveel speeltijd hij krijgt. FC Twente coach Steve McClaren heeft telefonisch contact gehad met de bondscoach van Bulgarije met het verzoek Mihaylov zoveel mogelijk te sparen i.v.m. zijn drukke programma. "Nicholas is betrokken geweest in 26 wedstrijden dit seizoen. Er is bij hem een groter risico op vermoeidheid dan bij andere spelers ", aldus McClaren. Of de Engelsman gehoor krijgt is afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties