Nieuws

Munsterman bagatelliseert mislopen Gudelj ten onrechte

Munsterman bagatelliseert mislopen Gudelj ten onrechte

Vandaag reageert Munsterman in de VI op het mislopen van NAC middenvelder Nemanja Gudelj. De 22-jarige middenvelder werd lange tijd begeerd door FC Twente maar koos uiteindelijk voor een avontuur bij AZ. Een tik voor FC Twente en Munsterman die nog niet zolang gelden uitsprak dat AZ ver op achterstand van FC Twente was gezet.

Nu Gudelj bij AZ heeft getekend bagatelliseert Munsterman het misgrijpen door te zeggen dat FC Twente toch al genoeg middenvelders binnen de gelederen heeft. Hierbij vergeet hij waarschijnlijk dat Fer op het punt staat om over te stappen naar Everton, Janssen al twee seizoenen niet heeft weten te overtuigen en Monopolist Brama bij het passeren van een leuke club ook gaat voor een nieuw avontuur. Hou je over Promes, Ebecilio, Gutiérrez en Hölscher. Allen samen goed voor 36 eredivisiewedstrijden waarvan er 23 op naam van Gutierrez.


Gudelj in zijn eentje heeft op 22-jarige leeftijd al 79 competitiewedstrijden in de benen en is een leider in het veld. Daarnaast is de Serviër een modelprof Pur Sang met de juiste instelling en winnaarsmentaliteit. De laatste twee punten hebben we de afgelopen twee seizoenen wel eens gemist bij een aantal selectieleden. Al met al is Gudelj een voetballer die binnen de selectie van FC Twente node wordt gemist.

Uiteraard is bekend dat de club geen geld heeft en er eerst verkocht moet worden voordat we de transfermarkt op kunnen. Toch had het Joop gesierd om eerlijk toe te geven naast een versterking voor FC Twente te hebben gegrepen in plaats van het nu te bagatelliseren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties