Nieuws

Munsterman: "Ben van nature een pessimist"

Munsterman: "Ben van nature een pessimist"

Het woord titelkandidaat is veel uitgesproken na de goede en verrassende eerste seizoenshelft van FC Twente. Echter wil de voorzitter hier niets over horen. Hij ziet andere ontwikkelingen binnen de club die naar zijn idee veel belangrijker zijn. Eén daarvan is het voetbal dat FC Twente momenteel op de mat legt.

[google]"Ik ben van nature sowieso een pessimist", reageert Munsterman tegenover de VI als het woord 'titelkandidaat' voorbij komt. "Wat ik belangrijk vind is dat we met ons voetbal zijn teruggekeerd naar de Twentse roots. We spelen verzorgd combinatievoetbal, maar doen dat wel dynamischer als voorheen, zijn sneller aan de andere kant van het veld. Die insteek hadden we voor ogen bij de samenstelling van deze selectie."

Ons publiek reageert daar nu positief op, blij zelfs. In het begin was er achterdocht, de mensen hadden het gevoel van eerst maar eens zien. Maar de laatste thuiswedstrijden waren de reserves bij de toeschouwers helemaal verdwenen. In ons stadion hangt weer een lekkere sfeer. Dat is voor mij de voornaamste winst van de eerste seizoenshelft", aldus de voorzitter.

Stelling: Munsterman moet niet bescheiden doen en juist wel de titelaspiraties uitspreken.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties