Nieuws

Munsterman: We blijven bezig met Fer

Munsterman: We blijven bezig met Fer

FC Twente heeft de hoop op de komst van Leroy Fer nog niet opgegeven. "We blijven bezig", zei voorzitter Joop Munsterman zaterdagavond na de zege bij SC Heerenveen.

Fer gaf eerder in de week aan te proberen er een mooi jaar bij Feyenoord van te maken, nu die club niet aan de overgang wil meewerken. De transferperiode loopt echter tot eind augustus. Voorlopig ziet het er niet naar uit dat er spelers bij Twente vertrekken. Munsterman: "Niemand heeft zich nog bij ons voor Bryan Ruiz gemeld. Ook Fulham niet."

Nacer Chadli

FC Twente heeft een bod van Fulham op Nacer Chadli afgewezen. De club uit de Engelse Premier League heeft vijf miljoen euro voor de aanvaller over.

FC Twente wil waarschijnlijk het dubbele bedrag hebben voor Chadli, die nog een meerjarig contract heeft in Enschede. Eerder meldde Fulham, dat getraind wordt door Martin Jol, zich al bij FC Twente voor Bryan Ruiz.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties