Nieuws

Munsterman niet bezig met opvolger McClaren

Munsterman niet bezig met opvolger McClaren

FC Twente is nog niet op zoek naar een nieuwe trainer voor het seizoen 2013-2014. Dit zei Joop Munsterman tijdens de jaarlijkse supportersavond in de Grolsch Veste. De voorzitter wil interim trainer Alfred Schreuder niet storen in zijn proces en onzekerheid creëren.

"We zijn nog helemaal niet bezig met een nieuwe trainer. Nee, echt. Als we nu met trainers gaan praten brengt dat alleen maar onzekerheid in de club. Dat doen we pas na het seizoen."


Een aanwezige supporter stelde de vraag of het aanstellen van een nieuwe trainer niet juist zorgt voor rust en duidelijkheid. "Dat zie ik anders. De mensen die er nu zitten willen we in alle rust het karwei laten afmaken. Een broedende kip moet je niet storen." Aldus voorzitter Joop Munsterman.

Namen die worden gelinkt aan FC Twente zijn Bert van Marwijk, Gert-Jan Verbeek en Fred Rutten. Vooral van Marwijk lijkt wel oren te hebben naar een dienstverband bij FC Twente maar dan wel voor een langere periode. Als tussenpaus fungeren totdat Schreuder zijn papier gehaald ziet de trainer echter niet zitten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties