Nieuws

Munsterman rekent op snel akkoord, spelers enthousiast

Munsterman rekent op snel akkoord, spelers enthousiast

FC Twente spreekt vandaag verder met Rob Jansen en de Engelsman Colin Gordon, die als zaakwaarnemers optreden voor Steve McClaren. De twee managers nemen het zakelijke aspect van het voorgenomen dienstverband voor hun rekening, nadat McClaren in een eerder stadium al de intentie had uitgesproken om terug te keren bij zijn oud-werkgever.

Gisteravond konden beide partijen nog geen witte rook over een definitief akkoord melden, maar naar verwachting zal die vandaag of uiterlijk morgen wel opkringelen boven de Grolsch Veste. Eerder gaf FC Twente-voorzitter Joop Munsterman al te kennen, dat naar zijn inschatting beide partijen elkaar snel zouden vinden. In Enschede ligt een contract voor de duur van 2,5 jaar klaar voor McClaren. De Engelsman zal na afronding van de besprekingen de ploeg zo spoedig mogelijk achterna reizen naar het trainingskamp op de Canarische Eilanden.

Spelersgroep enthousiast
Binnen de spelersgroep van FC Twente zijn uitsluitend enthousiaste geluiden te horen over een terugkeer van McClaren. Niet alleen van de acht spelers, die eerder al bij FC Twente met de Engelsman werkten, maar ook van de overige spelers, die door hun ploeggenoten en assistent-trainer Alfred Schreuder een positieve indruk van de nieuwe FC Twente-trainer hebben gekregen.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties