Nieuws

Munsterman uit onvrede in media

Munsterman uit onvrede in media

Joop Munsterman is allerminst tevreden over datgene wat FC Twente dit seizoen laat zien. Het team van Co Adriaanse draait de laatste weken stroef en mede door vier gelijkspelen van de Tukkers in de laatste vijf competitieduels zijn AZ en PSV uitgelopen. Zondag tegen Vitesse (0-0) had de hoogste sportbestuurder al geen goed gevoel toen hij de thuishaven van de Enschedeërs betrad.

"Ik dacht: 'dit zou zomaar een middag kunnen zijn dat we voorlopig afhaken in de titelstrijd'", claimt Munsterman, ingegeven door de kracht van Vitesse en de sluwheid van John van den Brom, in De Volkskrant. "Het mooie voetbal komt er nog niet uit. We hebben minder punten verzameld dan ik had verwacht en we voetballen wat minder dan ik had gehoopt."

Munsterman heeft naar eigen zeggen in de oefencampagne voor het laatst genoten van FC Twente. "Toen waren we met z'n allen verrukt en dacht ik: ook zonder Bryan Ruiz zijn we tot geweldig voetbal in staat. We draaiden als een tierelier met Nacer Chadli op 10. Ja, ik weet wel dat hij tegen Vitesse op rechts stond, maar daar ga ik niks over zeggen. Met Co is het als met een broedende kip: die moet je niet storen."

Klik hier om direct naar het forum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties