Nieuws

Munsterman wilde af van Van Halst

Munsterman wilde af van Van Halst

Manager algemene zaken Jan van Halst vertrok eind september bij FC Twente, officieel omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Het afscheid blijkt echter bepaald niet vrijwillig tot stand gekomen.

Het initiatief tot het vertrek van Van Halst kwam van Twente-voorzitter Joop Munsterman. Van Halst, die acht jaar lang in zakelijke functies werkzaam was bij Twente, praat er liever niet over.

"Natuurlijk heeft het pijn gedaan", erkent hij deze week in het NUsport-magazine. "Maar wat heeft het voor zin om het op te rakelen? Ik ben daar fysiek weg, maar in m'n hart heb ik nooit afscheid van FC Twente genomen. Ze hebben afscheid van mij genomen, niet andersom."

Munsterman zou achter de rug van Van Halst om, mensen tegen hem hebben opgezet. De reden blijft gissen voor Van Halst. Op de vraag of de voorzitter het wellicht niet kon verkroppen dat de populaire Van Halst vollere zalen trok dan hij, haalt de oud-speler van de Enschedese club zijn schouders op. "Zou kunnen, ik weet het niet. Ik weet wel dat ik zonder dat gedoe nog gewoon bij FC Twente had gezeten."

Van Halst is sinds zijn laatste werkdag nog niet teruggeweest in de Grolsch Veste. "Maar dat zal heus nog wel eens gebeuren. Op een officieel afscheid zit ik niet te wachten. Ik ben door het personeel wel in het zonnetje gezet, van de FC heb ik niks meer vernomen."

"Ach, misschien is het wel beter zo. Ik zei toen maar dat ik toe was aan iets anders, misschien is dat ook wel zo. Heb ik er lang genoeg gezeten, het werd ook wel eens tijd om me buiten m’n comfortzone te begeven. Ik word nu directeur van Verzuimreductie, dat is praktisch in mijn achtertuin."

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties