Nieuws

"Na AZ had ik gehoopt dat we voor een ommekeer konden zorgen"

"Na AZ had ik gehoopt dat we voor een ommekeer konden zorgen"

Vandaag treden Ajax en FC Twente tegen elkaar aan in de Amsterdam Arena. Beide ploegen hebben de punten hard nodig. Bij een verlies zakt Twente naar de achtste plaats. In Amsterdam gelooft men nog steeds in de titel. Hakim Ziyech kijkt terug op de eerste wedstrijden na de winterstop.

[google]"Na AZ had ik gehoopt dat we voor een ommekeer konden zorgen, het is teleurstellend dat dat niet gelukt is. Je weet dat je dan bij een club als FC Twente kritiek krijgt. Dat is begrijpelijk, maar wij moeten als team vooral vooruitkijken en hier niet in blijven hangen. We moeten dicht bij elkaar blijven en als een hecht team terug-knokken, aldus de 21-jarige Drontenaar op de officiële website van FC Twente.

Nieuwe kans

"Het zijn tegen Ajax altijd grote wedstrijden en het is voor ons als team een nieuwe kans en uitdaging. We zijn dit seizoen nog niet zo constant als we zouden willen. We weten dat Ajax de laatste week ook niet top draait en een wedstrijd tegen een topteam is altijd iets waar je extra naar uitkijkt", vertelt Ziyech. "We willen in een topwedstrijd laten zien resultaat te kunnen halen. Zondag tegen Ajax hebben we die kans", besluit de nummer 10.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties