Nieuws

Na decepties in Saoedi Arabië en Turkije, probeert Mokhtar het nu in Amerika

Na decepties in Saoedi Arabië en Turkije, probeert Mokhtar het nu in Amerika

Voormalig FC Twente-aanvaller Youness Mokhtar gaat wederom een poging wagen in het buitenland. Na mislukte avonturen in Saoedi Arabië, Turkije en Noorwegen, gaat hij het nu proberen in Amerika bij Columbus Crew. De ploeg komt uit in de Major League Soccer, de hoogste Amerikaanse voetbalcompetitie.

De inmiddels bijna 28-jarige Mokhtar stond twee jaar onder contract bij FC Twente. Hij werd overgenomen van PEC Zwolle waar hij wekelijks één van de uitblinkers was. Bij FC Twente speelde hij veel wedstrijden, maar hij wist het grootste deel van de supporters zelden te overtuigen van zijn kwaliteiten.

[google]

Na zijn vertrek in 2015 beleefde Mohktar diverse vervelende avonturen in het buitenland. Bij Al-Nasr kreeg hij geen salaris, in Turkije raakte hij slaags met de voorzitter van Kayserispor en ook het avontuur bij Ankaragücü liep uit op een deceptie. Dit soort taferelen hoopt Mokhtar in Amerika te vermijden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties