Nieuws

Nederlandse trainer wilde Ziyech naar Duitsland halen

Nederlandse trainer wilde Ziyech naar Duitsland halen

Hakim Ziyech werd tot de transferdeadline gelinkt aan het Duitse Vfl Wolfsburg. De creatieve middenvelder stond bij Wolfsburg op het lijstje als potentiële vervanger van de naar Manchester City vertrokken Kevin de Bruyne. Toch koos Wolfsburg uiteindelijk voor Draxler van Schalke '04 en had hier maar liefst 35 miljoen euro voor over. Als het aan assistent trainer van Wolfsburg Ton Lokhof had gelegen was Ziyech opgehaald bij FC Twente. [google]

"Ik vind Hakim een goede speler, die beslissend is en veel potentie met zich meedraagt. Hij zou zich zeker verder kunnen ontwikkelen op Bundesliga-niveau. Ik heb een positief signaal afgegeven over hem, maar er zijn meer mensen binnen de club die spelers zien en scouten", aldus Lokhoff in gesprek met Foxsports.

Uiteindelijk was het goed nieuws voor FC Twente dat ook al afstand moest doen van Jesus Corona. De nieuwe trainer heeft bij aanstelling in ieder geval de beste nummer tien van de Eredivisie ter beschikking.

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties