Nieuws

'Nicky Kuiper blijft bij FC Twente'

'Nicky Kuiper blijft bij FC Twente'

Nicky Kuiper is één van de vier spelers die FC Twente mogen verlaten voor een nieuwe uitdaging. FC Twente wil de selectie terugbrengen naar maximaal 23 spelers en heeft daardoor Landzaat, Wisgerhof, Cornelisse en Kuiper op de transferlijst geplaatst. Nicky Kuiper was de afgelopen 10 dagen op stage bij het Duitse FC Ingolstadt maar een overgang lijkt van de baan.


Reden om dit aan te nemen is een opmerkelijk momentje (foto onder) tijdens de training vandaag. Na afloop van het laatste partijtje werd Kuiper "hooggehouden" door zijn teamgenoten die daarbij vol overgave zongen "Nicky blijft bij ons".

Voor Kuiper een pleister op de wond aangezien hij op zoek is naar speeltijd, hetgeen FC Twente hem niet meer kan bieden. Zijn fitheid heeft hem naar alle waarschijnlijkheid de das om gedaan. “Je kan zien dat hij voetballend goed geschoold is. De vraag is nu of hij fit genoeg is om de club verder te helpen”. Hiermee geeft de trainer aan dat Kuiper nog altijd niet volledig hersteld is van zijn blessure. Aldus de trainer van FC Ingolstadt.

Kuiper wordt hooggehouden door teamgenoten

Kuiper-hooggehouden

Kuiper

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties