Nieuws

Niets houdt transfer Bajrami naar Panathinaikos nog tegen

Niets houdt transfer Bajrami naar Panathinaikos nog tegen

Emir Bajrami zal zijn voetbalcarrière gaan vervolgen bij het Griekse Panathinaikos. Even leek de transfer af te ketsen toen de club haar licentie werd ontnomen door de Griekse bond. Panathinaikos ging succesvol in beroep en kreeg alsnog haar licentie voor het seizoen 2013-2014.

Bajrami staat nog onder contract bij FC Twente maar mag volgens Zweedse bronnen transfervrij vertrekken uit Enschede. Na zijn komst in 2010 wist de Zweed van Kosovaarse afkomst nooit te overtuigen in Enschede. Het afgelopen seizoen werd hij verhuurd aan het Franse AS Monaco maar ook hier vond hij geen geluk.


Hij kwam hier tot slechts 10 wedstrijden en werd na de winterstop verbannen naar de tribune.

De verhuurperiode bij het onlangs gepromoveerde AS Monaco is ondertussen voorbij en de Zweed kan zich opmaken voor zijn nieuwe avontuur. Bajrami zelf wil de transfer nog niet bevestigen maar is gevleid door de interesse van de Griekse topclub.

"Ik ben gevleid door de interesse van Panathinaikos. Het is een zeer grote club met een mooie geschiedenis. Het is voor elke speler een uitdaging om uit te mogen komen voor zo’n club. Ik weet veel over Panathinaikos. Het is een prestigieuze club maar momenteel sta ik nog altijd onder contract bij FC Twente en weet nog niet wat er gaat gebeuren".

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties