Nieuws

Nieuwe Brazilianen van Man Utd naar Twente

Nieuwe Brazilianen van Man Utd naar Twente

FC Twente heeft de laatste jaren veel spelers afgeleverd aan het betaalde voetbal. Een overzicht van voetballers die in Enschede (nog) niet zijn doorgebroken, maar het elders goed doen: Remko Pasveer, Mike te Wierik, Ninos Gouriye, Thomas Bruns (allen Heracles Almelo), Nils Röseler (verhuurd aan VVV), Stefan Thesker (Hoffenheim), Maikel Kieftenbeld (FC Groningen), Tjaronn Chery (ADO Den Haag), Thilo Leugers (verhuurd aan NAC), Steven Berghuis (AZ), Halil Colak (Kasimpasa, Turkije).

Ola John (Benfica), Marko Arnautovic (Bremen) en Karim El Ahmadi (Aston Villa) zijn drie voorbeelden van spelers die zijn opgeleid bij Twente en later voor veel geld zijn verkocht.

Hoewel de samenwerking nog niets concreets heeft opgeleverd, zijn de contacten met Manchester United intact. Het is de bedoeling dat er dit seizoen nog Brazilianen van de Engelse club uit de Premier League op stage komen.

TC Tubantia

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties