Nieuws

Nieuwe interesse voor Castaignos uit Premier League

Nieuwe interesse voor Castaignos uit Premier League

Gisteren was Luc Castaignos belangrijk voor FC Twente door de 0-1 op het scorebord te zetten uit tegen NAC Breda. Voor de spits een verlossende treffen aangezien hij al meer dan elf uur niet wist te scoren voor de Tukkers. Dat Castaignos nog bij FC Twente speelt is opmerkelijk nadat zowel het bestuur als de speler er enkele maanden geleden nog vanuit gingen dat Castaignos deze zomer een volgende stap zou gaan maken in zijn carrière.

Toen op 1 juni bekend werd dat Swansea City en FC Twente akkoord zouden zijn over een transfersom leek de overgang een kwestie van tijd. Echter vervaagde de interesse en speelt de spits nog altijd voor FC Twente. Toch is de interesse er nog altijd, zo schrijft het AD vandaag.

[google]Naast Swansea City zou nu ook Hull City haar ogen hebben laten vallen op de nog altijd maar 21-jarige spits. Zelf zegt de spits niet bezig te zijn met een transfer. "Ik ben alleen met FC Twente bezig, en met onze Europese wedstrijd van komende donderdag, tegen FK Qarabagh", aldus Castaignos tegenover het AD.

Stelling: FC Twente moet Castaignos zeker nog een jaar proberen te behouden voor de club.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2014-2015

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 57 miljoen een elftal samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes![ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties