Nieuws

Nieuwe mijlpaal in zicht voor Boschker

Nieuwe mijlpaal in zicht voor Boschker

Sander Boschker heeft dit seizoen al een aantal keer moeten opdraven als vervanger van Nikolai Mihaylov. De FC Twente-routinier speelde zaterdag ook tegen sc Heerenveen.

Mihaylov kampte met een nekblessure en kon niet in actie komen. "Hij kon niet naar links of rechts kijken. Dat is lastig bij het keepen", zei Boschker tegen De Telegraaf. "Woensdag tegen Benfica is hij wel weer fit. De osteopaat trekt wat aan zijn hoofd en dan zit het wel weer goed."

Boschker zelf heeft gedurende zijn loopbaan nauwelijks last gehad van blessures. Daarom dat zijn wedstrijdenteller in de Eredivisie al bijna op 550 staat. "Als het moet, speel ik ook met pijn. Ik vind het geweldig om te spelen. Nog eentje en dan zit ik op 550 eredivisieduels. Dat getal zit wel in mijn hoofd."

De veertigjarige doelman moest zaterdag in Heerenveen wel een doelpunt incasseren. "Ik baalde enorm. Als het 4-0 staat, mag je niet zo’n goal weggeven." FC Twente won de wedstrijd met 1-5.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties