Nieuws

'Nottingham Forest bereid om FC Twente-huurling te laten gaan'

'Nottingham Forest bereid om FC Twente-huurling te laten gaan'

De winterse transferwindow is met het begin van 2016 geopend en ook in de Engelse Championship kijken clubs waar ze hun selectie kunnen versterken. Zo ook Nottingham Forest dat veertiende staat in de 24 clubs tellende competitie. Graag wil de club uit Nottingham Gary Gardner van Aston Villa opnieuw huren, net zoals in het seizoen 14/15, maar daarvoor moet eerst ruimte worden gemaakt in de huidige selectie.

[google]De regels die gelden omtrent Financial Fair Play staan clubs toe om 24 spelers in hun selectie te hebben. Om Gardner opnieuw te huren van The Villans is men in Nottingham bereid om Kyle Ebecilio te laten gaan, meldt de Nottingham Post. De FC Twente-huurling stond sinds zijn overgang slechts drie keer in de basis en mocht twee keer invallen. In oktober 2015 stond hij voor het laatst op het veld.

Met het bovenstaande lijkt een terugkeer van de middenvelder naar Enschede in de maak. Zijn zaakwaarnemer, en tevens vader, gaf eerder aan nog niets gehoord te hebben van beide clubs.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties