Nieuws

Nottingham Forest kan Ebecilio definitief overnemen

Nottingham Forest kan Ebecilio definitief overnemen

Vanmorgen wakkerden de geruchten zich al aan toen Kyle Ebecilio niet aanwezig was tijdens de training van FC Twente. Later die dag kwamen de geruchten dat hij in Engeland zou zijn en dit resulteerde uiteindelijk in een overgang naar Nottingham Forest. De club uit de Championship huurt de middenvelder voor een jaar. Alleen problemen bij de medische keuring kan een overgang nog dwarsbomen.

Nottingham Forest heeft na dit seizoen de eerste optie om Kyle Ebecilio definitief aan zich te binden. Tijdens de onderhandelingen wist de club uit midden Engeland een optie tot koop te bedingen. Welk transferbedrag Forest dan moet betalen is niet bekend gemaakt.

[google]Door het vertrek van Ebecilio heeft FC Twente weer lucht om zelf toe te slaan op de transfermarkt. FC Twente is met name in de aanval en in de verdediging nog op zoek naar versterkingen. Eén van die versterkingen kan Razak Iddrisu zijn. Vorige week vernamen we van een welingelichte bron binnen de club dat de aanvaller reeds was gecontracteerd. Dit bleek iets te voorbarig. Hij traint nog wel altijd mee bij Jong FC Twente.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties