Nieuws

Ntuli: "Ik wil niet eens weten wat er aan de hand is met de club"

Ntuli: "Ik wil niet eens weten wat er aan de hand is met de club"

Nana Ntuli is één van de grote talenten bij Jong FC Twente. De middenvelder kwam afgelopen zomer over van het Zuid Afrikaanse Orlando Pirates en heeft zich ondertussen goed gesetteld in Enschede. “Alles gaat zoals ik vooraf had gepland. Het gaat me elke dag beter af, ik krijg meer kansen waardoor mijn ontwikkeling zichtbaar wordt", aldus Ntuli in gesprek met Joe Crann van Soccer Laduma.

"Ze hoeven van mij niet continue te wijzen op mijn ontwikkeling. Ik moet eerlijk en mezelf zijn, elke trainingssessie weer. Als ik thuis kom vraag ik mezelf of ik wel de volle 100% heb gegeven tijdens de training." [google]

Wanneer zijn debuut in het eerste komt? Ntuli is er nuchter onder. "Mijn debuut in het eerste? Dat kan dit jaar gebeuren, maar ook volgens jaar. Het maakt mij niet uit zover ik zelf maar weet dat ik klaar ben voor een volgende stap."

Over de financiële situatie bij FC Twente wil Ntuli weinig kwijt. "Ik ben hier niet om een oordeel over de club te vellen. Ik weet niet eens wat er aan de hand is en ik wil het ook niet weten. Ik focus mij op het voetbal en m'n eigen ontwikkeling. Daarvoor ben ik hier bij FC Twente", zo besluit de 18-jarige Zuid Afrikaan.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties