Nieuws

Ntuli mist bruiloft oma: "Ethiopië zal lijden!"

Ntuli mist bruiloft oma: "Ethiopië zal lijden!"

Morgenmiddag zal FC Twente aanwinst Nhlakanipho Ntuli het met Zuid-Afrika onder 20 opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Ethiopië. Inzet is een plaats in de derde en laatste kwalificatieronde van de African Youth Champions onder 20. Dit toernooi is het equivalent van de Afrika Cup, maar dan voor jeugdspelers.

Ntuli, een 18 jarig Zuid-Afrikaans talent dat eind April een vijfjarige verbintenis bij FC Twente tekende, verdedigt hierin met zijn land een 2-0 voorsprong op Ethiopië. Doordat hij al een tijd met dit jeugdteam op stap is heeft hij nog niet voor FC Twente kunnen spelen. Ook heeft hij na het tekenen van zijn contract nog weinig kunnen trainen aangezien hij direct na het zetten van zijn handtekening weer naar Zuid-Afrika vertrok om de genoemde kwalificatiewedstrijden te spelen. Vanaf volgend seizoen sluit hij aan bij FC Twente.

[google]

Ntuli mist bruiloft van zijn oma en zweert wraak

Naast het feit dat FC Twente niet van hem heeft kunnen genieten mist Ntuli zelf ook nog wel eens gebeurtenissen die niet-voetbal gerelateerd zijn. Zo verspreidde de jonge middenvelder gister een ludiek bericht via Social Media waarin hij stelt het huwelijk van zijn oma te moeten missen door de wedstrijd tegen Ethiopië. Hij feliciteerde haar via Twitter met haar huwelijk en bezwoer dat "Ethiopië zal lijden" omdat deze wedstrijd hem dit bijzondere moment laat missen.

Morgenmiddag 25 mei zal de wedstrijd om 15:00 lokale tijd worden afgetrapt.
[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties