Nieuws

OFFICIEEL: Duits jeugdexponent keert terug bij FC Twente

OFFICIEEL: Duits jeugdexponent keert terug bij FC Twente

De komst van Stefan Thesker werd al bevestigd door Ted van Leeuwen, maar zojuist heeft FC Twente op haar website de komst van de 24-jarige verdediger definitief bekendgemaakt. De Duitser wordt tot aan het einde van het seizoen gehuurd van 2. Bundesliga-club SpVgg Greuther Fürth. FC Twente huurt de verdediger met een optie tot koop.

“Met de komst van Stefan Thesker hebben we een goede defensieve kracht aan de selectie kunnen toevoegen", laat Van Leeuwen weten via de officiële kanalen. "Stefan kan als linksbenige verdediger centraal en op de backpositie spelen. Een speler die voor ons op dit moment financieel haalbaar was."

[google]"Stefan is een jongen uit de regio en heeft bijna zes jaar als jeugdspeler het shirt van FC Twente gedragen. In die tijd heeft hij ook samengewerkt met René Hake. Het is mooi dat Stefan voor ons gekozen heeft en het is belangrijk dat hij de Nederlandse competitie kent", vervolgt de technisch directeur.

Eind vorig jaar werd Thesker door zijn club nog uit de selectie gezet omdat hij zich tijdens het uitgaan misdroeg. "We weten dat Stefan onlangs negatief in het nieuws was na een discotheekbezoek. We hebben dit natuurlijk met Stefan besproken en beschouwen het als een eenmalig incident", besluit Van Leeuwen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties