Nieuws

Officieel: FC Twente ruilt toptalent in voor 1,5 miljoen Euro

Officieel: FC Twente ruilt toptalent in voor 1,5 miljoen Euro

De kogel is eindelijk door de kerk. Bilal Ould-Chikh heeft vanavond zijn handtekening gezet onder een 5-jarige contract bij de Portugees kampioen Benfica. De clubs waren al een tijdje akkoord over een afkoopsom van circa 1,5 miljoen Euro, maar Ould-Chikh mocht pas tekenen na zijn 18e verjaardag die hij eergisteren vierde. Vandaag werd de aanvaller medisch gekeurd waarna hij zijn krabbel zetten.

FC Twente moest de rappe buitenspeler noodgedwongen van de hand doen nadat hij weigerde bij te tekenen. Met nog een contract tot medio 2016 was een verkoop de enige optie nog iets over te houden aan de 'nieuwe Robben'.

[google]Voor Bilal Ould Chikh is Benfica alweer zijn vijfde betaaldvoetbalclub. Hij werd in het verleden door Feyenoord weggeplukt bij RSC Alliance waarna hij via RBC en Willem II bij FC Twente terecht kwam. De aanvaller speelde in totaal 19 keer in de hoofdmacht van FC Twente. Hierin scoorde hij één keer.

Doe ook mee aan onze Topcoach competitie 2015-2016

Ook dit seizoen organiseert Twente Insite een Topcoach competitie. Stel met 47 miljoen euro een selectie samen en speel mee om mooie prijzen! Klik hier om direct naar Topcoach te gaan. Succes!
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties