Nieuws

Ola John: "Alleen de taal is lastig"

Ola John: "Alleen de taal is lastig"

Ola John maakte deze zomer een veelbesproken overstap van FC Twente naar Benfica. Hoewel de vleugelaanvaller inmiddels gepromoveerd is van de tribune tot de bank, komt hij nog niet heel veel aan spelen toe bij de Portugese grootmacht.

Het gevolg daarvan is dat hij niet opgeroepen werd voor het Nederlands elftal. "Maar het is logisch dat ik niet word opgeroepen", zegt John. "Ik heb bij mijn club nog niet veel gespeeld en ben een tijdje geblesseerd geweest."


Wel is John opgeroepen voor Jong Oranje. "Er wordt flink gedold. Gelukkig mag dat ook van de bondscoach. Op sommige momenten moeten we serieus zijn, maar dat zijn we dan ook. Voor de rest mogen we veel lol hebben. Je ziet het terug op het veld. We spelen goed, fris en aanvallend."

En ondanks een beperkt aantal speelminuten is John ook zeer tevreden met zijn verblijf in Lissabon. "Het is een mooie voetbalstad. Ze zijn er misschien nog wel voetbalgekker dan in Nederland. Ik heb het er goed naar m'n zin. Alleen de taal is nog lastig, maar dat gaat wel steeds beter."

Bron: VoetbalInfo

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties