Nieuws

Ola John: "Ik weet dat Jesus vertrouwen in me heeft"

Ola John: "Ik weet dat Jesus vertrouwen in me heeft"

Het is een roerig jaar voor Ola John. Na een geweldig eerste jaar bij Benfica viel hij dit jaar naast de boot waarna hij koos voor een tijdelijk verblijf bij Hamburger SV. Ook hier speelt hij niet meer sinds het ontslag van Bert van Marwijk. Ondanks alles heeft Ola John geen spijt van zijn overgang naar Benfica.

"Ik heb geen spijt dat ik voor Benfica heb getekend. Ik ben nog altijd overtuigd dat dit de de juiste beslissing is geweest. Ik heb afgelopen seizoen veel gespeeld en veel geleerd. Uiteindelijk heb ik meer dan veertig wedstrijden gespeeld, iets dat weinig mensen hadden verwacht", aldus Ola John tegenover Maisfutebol.

[google]"Ik weet dat Jesus (Hoofdtrainer Benfica red.) vertrouwen in me heeft. Het probleem is dat Benfica veel goede spelers heeft voor mijn positie en de trainer er maar twee op kan stellen, eentje link en eentje rechts. Markovic en Gaitán en hebben het gewoon heel goed gedaan. Daarnaast heeft de club ook nog Sulejmani en Salvio."

"Natuurlijk was ik toen verdrietig omdat ik altijd wil spelen. Ik hoop dat als ik terugkeer bij Benfica de club kampioen is geworden van Portugal. Je weet het natuurlijk nooit maar ik heb het vertrouwen dat Benfica kampioen gaat worden", besluit de nog maar 21-jarige buitenspeler.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties