Nieuws

Ola John op huurbasis naar HSV

Ola John op huurbasis naar HSV

Donderdag sprak technisch directeur Oliver Kreuzer, van Hamburger SV, al dat 'alles er heel goed uit zag' en gisteren kwam dan ook de kogel door de kerk. De club van voormalig Nederlands Elftal-bondscoach Bert van Marwijk maakte op haar website bekend dat Ola John tot het einde van het seizoen gehuurd wordt.

[google] Ola John wordt zodoende dus ploeggenoot van Rafael van der Vaart. HSV heeft zich ook nog versterkt met een andere Nederlander, namelijk Ouasim Boy. Waardoor de Nederlandse enclave bij de Duitse middenmoter zich flink uitbreidt.

Doordat de 21-jarige John in Noord-Duitsland aan de slag gaat, kan Ajax definitief een streep zetten door de komst van de aanvaller. De Amsterdammers hadden ook interesse in de geboren Liberiaan, maar wisten geen akkoord te bereiken met Benfica over de huursom, waardoor Ajax dus al in een eerder stadium afhaakte. HSV slaagde er dus wel in een akkoord te bereiken met Benfica over de huursom.

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties