Nieuws

Ola John in voorselectie Nederlands Elftal

Ola John in voorselectie Nederlands Elftal

Bondscoach Bert van Marwijk heeft voor het eerst Ola John opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal. Oranje oefent op 29 februari tegen Engeland.

Ola John is niet de eerste van de familie John, die ooit geselecteerd is voor Oranje. Z'n oudere broer Collins ging hem al voor in de tijd dat Marco van Basten nog bondscoach was.

“Ik kon het bijna niet geloven”, zegt hij over zijn eerste uitnodiging voor Oranje. “Ik schrok ervan, serieus. Het is niet niks om te horen dat je voor het eerst bij Oranje zit, al gaat het nog maar om een voorselectie. Ik loop hier wel heel trots en blij te zijn”, aldus de negentienjarige John aan NUsport.

Naast Ola John zijn ook Adam Maher en Luciano Narsingh voor het eerst in de 27-koppige voorlopige selectie opgenomen. Luuk de Jong is ook geselecteerd, maar hij behoort de laatste tijd al tot de vaste kern van bondscoach Bert van Marwijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties