Nieuws

Onsportief doelpunt Leroy Fer afgekeurd door scheidsrechter

Onsportief doelpunt Leroy Fer afgekeurd door scheidsrechter

Voormalig FC Twente-speler Leroy Fer heeft zich afgelopen zaterdag niet van zijn beste kant laten zien bij het duel Norwich City - Cardiff City. De 23-jarige middenvelder ondernam een succesvolle doelpoging na een blessurebehandeling van teamgenoot Alex Tettey. De scheidsrechter besloot om de treffer van Fer te annuleren.

[google]"Het was de bedoeling om te scoren, ik wou de wedstrijd winnen", aldus Fer tegenover de Engelse media. "Ik wou in deze situatie scoren omdat het nog een 0-0 gelijke stand was. Als ze in Nederland de bal uitgooien en je wilt daarna verder spelen, dan kan je verder spelen. Nu zie ik in Engeland dat dat wat moeilijker is."

Fer reageerde ook nog op de verklaring van scheidsrechter Jones, die zei dat de goal werd geannuleerd omdat hij nog niet had gefloten voor het nemen van de inworp. "De scheidsrechter zei dat hij nog niet had gefloten, dat is waarom hij het doelpunt niet telde. Maar normaal fluit je niet voor een ingooi, dat is waarom ik op doel schoot", zo besluit Fer.

Fer scoort onsportief tegen Cardiff City

[nederbet]
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties