Nieuws

Ontslag Adriaanse kost FC Twente tonnen

Ontslag Adriaanse kost FC Twente tonnen

Het gedwongen vertrek van Co Adriaanse ging voorzitter Joop Munsterman emotioneel niet in de koude kleren zitten. Echter is dit niet het enige waar Munsterman mee te maken kreeg. Door het ontslaan van Adriaanse, die naar verluid 1,2 miljoen Euro op jaarbasis verdiende, is de club ook plots 600.000 Euro armer. Een riant bedrag voor een club die volgens Munsterman weinig gelden in kas heeft.

Tijdens de persconferentie vanmiddag werd door de voorzitter zelf aangegeven dat er financieel weinig mogelijk is om nieuwe spelers aan te trekken voor de tweede seizoenshelft. Ook heeft het instorten van het dak voor een flinke financiële strop gezorgd. Nu ook Adriaanse nog 6 ton meekrijgt lijken de middelen steeds meer beperkt.

Munsterman zei daarom ook terecht dat er eerst spelers verkocht dienen te worden voordat er wat gedaan kan worden op de transfermarkt. Één van deze spelers is Marc Janko. FC Twente wilde de spits deze zomer al slijten maar Co Adriaanse wilde de spits bij de selectie houden. Dit zou hebben geleid tot het eerste serieuze conflict tussen Adriaanse en FC Twente.

Klik hier om naar het discussieforum te gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties