Nieuws

Ontslagen scout FC Twente mogelijk herenigd met Ten Hag

Ontslagen scout FC Twente mogelijk herenigd met Ten Hag

FC Utrecht is bezig aan een nieuw tijdperk en net als bij FC Twente horen daar ook ontslagen bij. Nu Erik ten Hag in de Domstad is aangesteld als trainer, en alle macht krijgt over het technische apparaat van de club, moet de Hoofd Scouting en Manager Spelerszaken van FC Utrecht - Edwin de Kruijff - het veld ruimen.

[google]Toch zijn de bespelers van Stadion Galgenwaard opzoek naar een nieuwe Hoofd Scouting. Deze vrijgekomen vacature zou Jan van Staa wel eens kunnen invullen, aldus Voetbal International. Officieel stapt De Kruijff pas in januari 2016 op. Hij en de club verschillen van mening over de functie van Hoofd Scouting.

Alfred Schreuder scenario

FC Utrecht lijkt het 'Alfred Schreuder scenario' te willen voorkomen door de hoofdtrainer niet alleen de eindverantwoordelijke voor het eerste elftal te maken, maar ook voor het hele technische beleid. Dit beleid pakte niet naar wens uit, zoals bekend.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties