Nieuws

'Ook Genoa volgt Assaidi'

'Ook Genoa volgt Assaidi'

Oussama Assaidi staat nog altijd op het lijstje bij FC Twente. De club wil de vleugelaanvaller van Liverpool huren indien de transfer van Corona of Mokhtar niet doorgaat. De concurrentie voor Assaidi wordt wel steeds heviger.


Naast FC Twente volgen ook Feyenoord en Anderlecht de verrichtingen van de Marokkaan op de voet. Ook het Italiaanse Genoa heeft haar interesse kenbaar gemaakt, meldt La Gazzetta dello Sport vandaag.

Twee weken geleden ketste een overgang van Assaidi naar Queens Park Rangers af. Zolang er geen duidelijkheid is, blijft het speculeren waar de toekomst van de vleugelaanvaller ligt. De Marokkaanse international zit bij Liverpool op een dood spoor en mag daar vertrekken. Vorige zomer betaalde Liverpool nog vijf miljoen euro aan sc Heerenveen voor Assaidi.

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.

Nederbet

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties