Nieuws

Ook Janko vraagteken voor bekerduel

Ook Janko vraagteken voor bekerduel

De kans is groot dat spits Marc Janko niet aantreedt in het bekerduel met SC Genemuiden. Volgens De Telegraaf trainde de Oostenrijkse topscorer dinsdagochtend apart van de groep.

Reservedoelman Sander Boschker, normaal gesproken keeper in bekerwedstrijden, is nog niet fit, waardoor derde keus Nick Marsman waarschijnlijk weer onder de lat plaatsneemt. Hij speelde ook tegen Zwaluwen in de vorige ronde.

Peter Wisgerhof zal de thuiswedstrijd tegen de topklasser sowieso niet meemaken. De verdediger van FC Twente viel zondag tegen FC Groningen uit met een enkelblessure. De wedstrijd van woensdag komt te vroeg, de centrale verdediger hoopt de topper tegen PSV wel te halen.

Aanvaller Emir Bajrami trainde maandag weer mee. Hij had zondag last van wat lichte klachten. Nacer Chadli staat misschien voor het eerst in de basis na zijn afwezigheid van drie maanden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties