Nieuws

"Op papier zou dit een overwinning moeten betekenen"

"Op papier zou dit een overwinning moeten betekenen"

Vanavond neemt FC Twente Vrouwen het in eigen huis op tegen sc Heerenveen Vrouwen. Vorige week won de ploeg van Arjan Veurink voor de eerste keer dit kalenderjaar. Telstar was het slachtoffer en werd met maar liefst 8-1 teruggestuurd naar Velsen. Vandaag wil de ploeg de goede lijn doorzetten in aanloop naar de dubbele confrontatie met koploper Ajax. Eerst voor de beker, daarna voor de competitie.

“Deze overwinning voelt echt goed", begint goalie Ubachs die tegen Testar nog op de bank zat. "Voor de aanval is het ook lekker om, na twee wedstrijden met een mindere productie, zo vaak het net te vinden. Dit is dan ook zeker goed voor het vertrouwen. We kregen nu ook meer ruimte dan in de eerste wedstrijden en dat betaalde zich uit. We hebben het goed gedaan, maar het is nu zaak om die lijn door te trekken.”

[google]“We strijden nog steeds vol mee om het kampioenschap en dan is het zaak om nu scherp te blijven. Tegen sc Heerenveen moeten we dat zeker zijn. We zullen weer veel aan de bal zijn en het spel moeten maken. Het is een stugge ploeg. Hopelijk komen we er goed door en pakken we snel dat doelpuntje. Op papier zou dit een overwinning moeten betekenen, maar dat moeten we nu eerst waarmaken", besluit Ubachs op de clubwebsite.

De wedstrijd tussen FC Twente en sc Heerenveen wordt vanavond om 19:30 uur afgetrapt op Sportpark Slangenbeek in Hengelo. De toegang is gratis.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties