Nieuws

Open sollicitatie Verbeek

Open sollicitatie Verbeek

"FC Twente is een club die wel bij mij past." Probleem is wel dat Gertjan Verbeek dit seizoen trainer is van AZ. Maar een stap naar Enschede? Het lijkt hem ideaal. sollicitatie

Verbeek deed dinsdagavond bij voetbalclub Vroomshoopse Boys een boekje open over zijn voorkeuren en wensen. "FC Twente is een club die wel bij mij past. Het is een club die ambitie heeft en dat heb ik ook. De club ontwikkelt jeugdspelers en ook dat past bij mij. Ik ben er in het verleden twee keer dichtbij geweest om trainer van FC Twente te gaan worden, maar het is er nog niet van gekomen", tekent TC/Tubantia op.

Bij streekgenoot Heracles Almelo was hij wel twee keer succesvol trainer. Van 2001 tot 2004 en in het seizoen 2009/2010. Als de zwartwitte formatie het opneemt tegne FC Twente, hoopt Verbeek dat Heracles Almelo wint. "Die club heeft een speciaal plekje in mijn hart. Ik heb daar met voorzitter Jan Smit veel opgebouwd. Bovendien heb ik er een vriendschap met Smit aan overgehouden."

Verbeek kwam afgelopen weekend in het nieuws, nadat hij niet voor de eerste keer in zijn trainersloopbaan naar de tribune werd gestuurd door de scheidsrechter. Verbeek: "Ik kan het met twee soorten mensen niet goed vinden en dat zijn journalisten en scheidsrechters."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties