Nieuws

Opgestapte assistent krijgt hoofdrol bij de KNVB

Opgestapte assistent krijgt hoofdrol bij de KNVB

Kees van Wonderen stapte na afloop van het dramatische seizoen in Enschede op als assistent van Alfred Schreuder. Lang heeft de trainer niet hoeven te wachten op een nieuwe uitdaging, hij heeft namelijk alweer een nieuwe functie weten te bemachtigen. De nieuwe werkgever van Van Wonderen is de KNVB.

Kees van Wonderen zal per 1 augustus de taak als bondscoach op zich nemen bij Oranje onder 17 en 18. Hij lost Maarten Stekelenburg af, die inmiddels aan het roer staat bij Almere City. Jelle Goes, technisch manager van de KNVB, gaat de samenwerking met de oud-Oranje international met veel vertrouwen tegemoed. "We zijn verheugd met de aanstelling van Kees van Wonderen als coach van Oranje onder 17 en Onder 18. Kees kent de ontwikkelingen in het jeugdvoetbal en heeft jarenlang bewezen te kunnen werken met jonge talenvolle voetballers." vertelt Goes op de website van de voetbalbond.

[google] Niet eerder heeft Kees van Wonderen zo'n belangrijke functie gehad. Hij is dan ook erg blij met zijn nieuwe baan. "Ik heb erg veel zin om met de grootste talenten van Nederland aan de slag te gaan en ik denk een waardevolle bijdrage aan hun ontwikkeling te kunnen leveren. De werkwijze van de KNVB ken ik en deze is mij eerder goed bevallen. Voor mij persoonlijk is het een mooie uitdaging om als hoofdverantwoordelijke aan de slag te gaan, ik heb het idee dat ik klaar ben voor deze stap en kijk hier erg naar uit." vertelt Van Wonderen.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties