Nieuws

Opmerkelijk: 'Corona uit wedstrijd gespeeld door onderzoek Fledderus'

Opmerkelijk: 'Corona uit wedstrijd gespeeld door onderzoek Fledderus'

Afgelopen zaterdag werd Jesus Corona gekoppeld aan Mark-Jan Fledderus. De Mexicaan kwam totaal niet in het spel voor en werd dan ook vroegtijdig naar de kant gehaald door Schreuder. Volgens velen zat hij al met zijn hoofd bij zijn waarschijnlijke nieuwe club FC Porto, maar ook een persoonlijk onderzoek van Fledderus had te maken met het slechte spel van de Mexicaan. [google]

Fledderus vroeg namelijk de data op van Jesus Corona bij het bedrijf Scisports in Enschede. "Uit de analyse kwam naar voren dat Corona heel vaak naar binnen dreigt en dan toch buitenom gaat, en andersom. Ik wachtte daarom steeds wat langer en dat werkte. Ook bleek dat hij tegen PEC Zwolle de meeste ballen kreeg van Marsman. Ook daarop kon ik anticiperen. Ik heb bijna alle duels gewonnen."

"Corona is niet de minste tegenstander. Ik vond het heel interessant om er meer over te weten te komen. En ja, ik doe er alles aan om te winnen", besluit Fledderus in gesprek met de Tubantia.

Foto: Sportfoto Oost

banner-tukker-life-floor
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties